20 mei 2015 Bijeenkomst in Zeist

logo-modint_v2Kom 20 mei a.s. ‘s-middags naar MODINT in Zeist voor lezingen over merkbescherming, online mode en zakendoen in China

 

“Ik heb voor mijn merk al een domeinnaam.”

Een veelgehoorde reactie, maar een domeinnaam biedt niet dezelfde juridische bescherming als een geregistreerd merk. Hoe zit dit nu precies?

“Ik vind voor mijn webshop een bedenktermijn van 7 dagen wel genoeg.”

Sinds juni 2014 gelden nieuwe e-commerce regels, waaronder een langere bedenktermijn.
Voldoet uw webshop al aan deze regels?

“Mijn leverancier zit in China, maar omdat ik in Europa verkoop heb ik geen Chinees merk nodig.”

Dit is niet altijd juist. Weet u waarom een merkregistratie in China nog steeds zo belangrijk is en wat daarvan de haken en ogen zijn?

3 praktische presentaties

Over deze onderwerpen organiseert MODINT op woensdag 20 mei 2015 vanaf 13:30 een bijeenkomst in Zeist. Mode-recht.nl is partner van MODINT op het gebied van intellectuele eigendom en zal een presentatie over online mode recht verzorgen.

Het wordt een middag met praktische presentaties, waarin onderwerpen worden behandeld waar u in de praktijk tegenaan loopt. Na de presentaties is er een borrel.

Hier vind u meer informatie over deze bijeenkomst en kunt u zich aanmelden.

About evertvangelderen

Evert van Gelderen is advocaat & partner bij Banning Advocaten. Hij is specialist in het intellectueel eigendomsrecht. Hij houdt zich onder meer bezig met de bescherming van kleding, schoenen, sierraden en merken, het aanpakken van namaak en het opstellen van contracten (algemene voorwaarden, licenties, in- en verkoopcontracten, agentuurovereenkomsten). Contact opnemen? : E: e.vangelderen@banning.nl.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.