Modeadvocaten van Mode-recht.nl spreken op eFashion 13 mei a.s.

eFashion logo advocaten modeDinsdag 13 mei a.s. vindt het eFashion congres plaats over online marketing en e-commerce-beleid voor de fashion branche. Het congres wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Textilia.

Tijdens het congres zullen wij een workshop geven met de titel ‘Wat iedere mode-ondernemer zou moet weten over online mode & recht.’ In de aankondiging wordt daarover gezegd:

 Mag je als webshop adverteren met het modemerk van je leverancier? Is het toegestaan om teksten of foto’s van internet te gebruiken? Kan ik afnemers verbieden om een domeinnaam met mijn merk te registeren? Ook wordt ingegaan op de nieuwe e-commerce regels over de nieuwe herroepingstermijn en de kosten voor het retour sturen van producten.

Wil je er ook heen? Stuur me dan een mail. Ik heb nog twee kaarten te vergeven.

About evertvangelderen

Evert van Gelderen is advocaat & partner bij Banning Advocaten. Hij is specialist in het intellectueel eigendomsrecht. Hij houdt zich onder meer bezig met de bescherming van kleding, schoenen, sierraden en merken, het aanpakken van namaak en het opstellen van contracten (algemene voorwaarden, licenties, in- en verkoopcontracten, agentuurovereenkomsten). Contact opnemen? : E: e.vangelderen@banning.nl.
This entry was posted in Intellectuele Eigendom and tagged , , , , . Bookmark the permalink.