Samenwerking Mode-recht.nl en Modint

Mode-recht.nl heeft een samenwerking met Modint, dé ondernemersorganisatie van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren van kleding, modeaccessoires, tapijt en (interieur)textiel.

Over Modint

Modint telt ongeveer 750 aangesloten bedrijven. Modint onderneemt en verbindt door mét haar leden een waardevolle toekomst te creëren via innovatieve en zichtbare belangenbehartiging en dienstverlening. Modint stelt haar dienstverlening op maat samen vanuit zes verschillende kennisgebieden, zijnde inkoop & productie, personeel, credit & finance, business development, logistiek en legal.

Samenwerking

Op enkele specifieke juridische terreinen zijn Mode-recht.nl en Modint een samenwerking aangegaan. Die samenwerking is onder meer gericht op het delen van informatie en het ondersteunen van Modint-leden in bepaalde juridische kwesties. De gespecialiseerde advocaten van Mode-recht.nl zullen Modint en haar leden ondersteunen op het gebied van intellectuele eigendom (bijvoorbeeld inbreukkwesties) en daarmee samenhangende contractuele zaken (licentie- en franchiseovereenkomsten).

Modint-leden krijgen gunstige voorwaarden voor de diensten van Mode-recht.nl. Ook zal Mode-recht.nl regelmatig informatie via Modint delen ten behoeve van haar leden, door middel van o.a. mailings, brochures en lezingen.

Vragen?

Neem voor verdere informatie gerust contact op met Evert van Gelderen, bijvoorbeeld over de gunstige voorwaarden voor Modint-leden.

About evertvangelderen

Evert van Gelderen is advocaat & partner bij Banning Advocaten. Hij is specialist in het intellectueel eigendomsrecht. Hij houdt zich onder meer bezig met de bescherming van kleding, schoenen, sierraden en merken, het aanpakken van namaak en het opstellen van contracten (algemene voorwaarden, licenties, in- en verkoopcontracten, agentuurovereenkomsten). Contact opnemen? : E: e.vangelderen@banning.nl.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.